Torsdag den 14/6

Medan Alvar och Jacob hade samling och lite iPadarbete i klassrummet var Max på genrepet inför morgondagens konsert. Till er som har tänkt komma till Allhelgonakyrkan i morgon så börjar det 13.15 men det är bra att vara där lite tidigare. Eleverna sitter med sina klasser och föräldrarna får plats längst bak i kyrkan och på läktarna. Jag tror att det bästa är om ni föräldrar inte kommer fram till oss förrän efter avslutningen eftersom det kan vara svårt att koncentrera sig om man vet att mamma eller pappa sitter på en annan plats i kyrkan.

Under förmiddagen var klassen även bjudna på vernissage hos 6-9B som hade arbetat med träd och blommor.

När jag var tillbaka från repetitionerna hade vi en kort samling i klassrummet där vi pratade om vad som ska hända i morgon, tittade på bilder av kyrkan och lyssnade lite på de sånger som ska sjungas. Vi pratade också om att Måns slutar hos oss i och med morgondagen. Det tycker vi är väldigt tråkigt men samtidigt tror vi att han kommer att få det jättebra med sina studier. Även Corina slutar som fritidspedagog, men hon är kvar några veckor till. Vi kommer sakna båda två till hösten!

På rasten var det några som hade det mysigt vid gungan.

Dagen avslutade vi med att berätta en saga och killarna fick bestämma vilken. Idag var det två som valde trollmor så därför plockade vi fram den saga som inledde temat. Det var uppenbart att pojkarna kom ihåg den 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *