Fredag den 8/6

När vi haft en kort samling och ätit lite förmiddagsfika var det dags för idrott. Idag skulle den vara utomhus men en kort tur till den stora idrottshallen blev det också. Där var det ganska spännande att man fick åka hiss för att komma ner i själva hallen.

Väl nere på golvet var det dags för lite benövningar.

Tillbaka i klassrummet tittade Alvar och Jacob på veckans blogg medan Max arbetade med lite egna uppgifter. Därefter hann vi även titta på vår egengjorda film om ”Kotten som får besök”. Ett långt arbete har resulterat i en fin film som pojkarna mer än gärna ville se flera gånger. Vi bestämde även att vi skulle fråga våra kompisar i de andra klasserna om de ville se filmen på sångstunden.

Det ville de gärna.

Här kan även ni se filmen:

Kotten får besök

Nästa vecka kommer jag att vara ledig måndag-onsdag för studentfirande med familjen. Eleverna kommer att arbeta ihop med med Caroline, Måns och Ellen och vi ses igen allihop på torsdag eftermiddag när körövningarna i kyrkan är slut. Sen återstår endast själva avslutningsdagen. Hoppas att några av er kommer till Allhelgonakyrkan och deltar i själva skolavslutningen kl.13.15.

Trevlig helg!

2 reaktion på “Fredag den 8/6

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *