Tisdag den 22/5

När pojkarna kom i morse inledde vi morgonen med att var och en fick plocka fram sin iPad och själv välja aktivitet. Jag hade även några bilder som jag skickade över till deras fotokalendrar. Max, som sett att de andra två hade fått sina iPads medan han bytte stol, pekade med sin laserlampa på iPadbilden och påminde oss om att han också ville ha sin.

Efter en stund fick vi dock samla ihop våra iPads och påbörja samlingen. När det var dags för munsagan passade vi på att titta på några bilder från igår där man kunde se hur pojkarna gjorde med ”munskärmen” som är den knepigaste uppgiften. Med den bilden färsk i minnet satte vi igång sagan.

Vi hann även med ett kort lådarbetspass innan det var hög tid för paus och lite näring. På rasten samlades vi på basketplanen en kort stund för att kasta boll.

Så var det dags att gå in och baka. Efter en stund luktade det förföriskt av scones från ugnen. Hoppas att de är goda! Pojkarna har tagit med dem hem.

Dagen avrundade vi som vi började, med våra iPads. Den här gången var det fotokalendern som stod i fokus och pojkarna antingen visade varandra vad de hade berättat under lådarbetspasset i morse eller berättade till nya bilder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *