Tordag den 8/2

Vi började dagen vid fikabordet. Alvar och jag tittade och läste i ”Tänk om-boken” och pratade om att vi skulle gå på bio och se en film som hette likadant.

Sen bar det av i det fina vintervädret. Väl påbylsade åkte både Max och Alvar rullstol och vi vuxna gick ner till Mejeriet. Vi fick nästan hela biosalongen för oss själva. Det var bara ett barn och en mamma utöver vår grupp så vi kunde välja och vraka bland platserna.

Sen blev det mörkt och filmen började. Det var helt underbart att se både Max och Alvars intresse för filmen. Max tecknade flera gånger under tiden och berättade vad som hände. När det var slut ville han se mer.

Tyvärr blev det inte mer denna gång men vi har bokat ännu en film om drygt en månad så det kan vi se fram emot.
När vi sedan skulle bege oss tillbaka till skolan fick killarna välja om de ville gå eller åka buss. De var helt överens.

Tillbaka på skolan njöt vi nog extra mycket av köttfärssåsen och spagettin innan vi avrundade dagen med lite musik. Idag var vi fler vuxna än vanligt på den lektionen men det var bara trevligt. Trevligt är också att Harry är med oss på eftermiddagarna sen en vecka tillbaka.

2 reaktion på “Tordag den 8/2

    • Tack Tove, kul att du tycker det 🙂
      Jag tror att jag talar även för barnen om jag säger att vi gillar att musicera tillsammans.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *