Måndag den 18/12

Sista riktiga skoldagen för den här terminen är just slut och vi har sagt hej då under något stökigare former än normalt pga ett brandlarm som gick tio minuter innan skolan skulle sluta. Med ringande klockor fick vi skynda ut, klä på oss utanför dörren och gå bort till uppsamlingsplatsen. Klassen klarade dock detta bra och både barn och vuxna behöll lugnet.

Innan dess hann vi med en stund där Max och Alvar fick kasta och rulla en boll till varandra. Det var kul att se deras fina samspel i övningen.

Morgonen började på olika håll för klassen. Max inledde dagen i kyrkan med en rejäl körövning inför morgondagens konsert. Det var en taggad körsångare som, enligt Carro, sjöng med och deltog mycket aktivt i alla kända sånger.

Under tiden var Alvar i skolan. Han, Johan och Catarina inledde med slalombana för rullstol i idrottshallen och lite jagalek. Därefter drog de nytta av Catarinas egentliga profession och smög iväg till hemkunskapen och hade lite förmiddagsmys med lussekatter. Laddade med fika tog de sedan itu med både samling och lite lådarbete.

Nu återstår bara morgondagens avslutning i kyrkan den här terminen. Max samlas med kören direkt i kyrkan och Alvar börjar dagen i skolan för att gå i fackeltåg till kyrkan tillsammans med hela lågstadiet. Kanske ses vi i morgon i kyrkan men i vilket fall ”ses” vi här på bloggen efter skoldagen 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *