Tisdag den 12/12

När alla kommer på morgonen är det roligt om eleverna är aktiva med allt praktiskt. Man ska klä av sig ytterkläder och skor, bära in väskor, plocka upp iPaden, flytta sig från en stol till en annan och en massa annat. Här ser vi hur Max hjälper till med att köra in i klassrummet.

Väl på plats började samlingen. Som vanligt sjöng och klappade vi för pojkarna.

Sen var det dags för adventskalendern. Idag var det Alvars bild som dök upp och alltså fick han tända de två ljusen och välja vilken sång vi skulle sjunga. Det blev mössens julafton och båda pojkarna uppmanade oss att sjunga den flera gånger så vi blev riktigt sena till fikat.

Alvar fick därför skynda sig för att hinna med badbussen. Max däremot hade gott om tid för både fika och rast innan vi drog igång dansövning ihop med Angelo och Olle. I morgon ska vi ha julfest med hela grundsärskolan och till det övar vi danser för fullt. När dansen var över tog vi fram sandleran och lekte fritt en stund tillsammans.

Även på eftermiddagen fortsatte dansövningen men i en annan konstellation. Om jag ska tolka pojkarnas engagemang så tror jag att det var populärt.

Den som har en tomteluva hemma får gärna ta den med imorgon och på torsdag. I morgon för att använda på vår julfest och på torsdag när vi ska dansa runt granen ute på gården ihop med hela lågstadiet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *