Fredag den 27/9

Så har vi haft ännu en dag i strålande höstväder, vilket vi verkligen kände av under matrasten. Vi hann både gräva i sandlådan och leka affär i det lilla marknadsståndet på gården, innan det var dags att gå in för sista lektionen.

Innan dess hade vi hunnit med en hel del. Som vanligt började skoldagen med idrott. Johan berömde alla efter avslappningen i slutet av lektionen. De har blivit så duktiga på att ligga stilla och slappna av!

Efter lite stärkande förmiddagsfika så var det lådarbete. På Fredagar kommer Poran, Daniels hemspråkslärare, och så även idag. Daniel tycker väldigt mycket om henne, och det gör vi andra också. Här ser vi när de arbetar med den roliga trumman och turas om att spela. Man kan också kika på varandra genom den.

P9270383

Efter lådarbetet tog vi fram fallskärmen igen. Idag provade vi hur det såg ut när man gör vågor på skärmen. Det var härligt att sitta i vågorna och gunga som om man sitter i en båt. Till det sjöng vi ”Gunga åt öster och gunga åt väster”.

P9270393 P9270391

Som vanligt avslutade vi veckan med att titta på veckans bloggbilder. Idag blev det också lite film ifrån gårdagens Kulturskolebesök, och det var populärt!
Trevlig helg!

P9270402

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *